Persondata

  1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
  2. Hvad bruger vi dine oplysninger til
  3. Hvad danner grundlag for vores behandling af oplysninger om dig
  4. Hvem deler vi vores oplysninger med
  5. Hvor længe bevare vi oplysninger om dig
  6. Hvilke rettigheder har du og hvor kan du klage.

1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger:

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Dangate ApS
Hadsundvej 22B
9575 Terndrup
CVR nr. 33042620
info@dangate.dk

2. Hvad bruges dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte ydelser/vare/services ved online bestilling på vores
    hjemmeside eller ved aftale om faktura betaling.
  • Udsendelse af Nyhedsbrev (du kan til enhver tid framelde dig vores
    nyhedsbrev).
  • Oprettelse af SIM kort abonnement.
  • Statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.
  • I forbindelse med eventuel manglende betaling og opståede retskrav.
  • Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med
    indgåelsen af en eventuel kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I
    disse situationer vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores produkter eller
    tjenester, medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

3. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.
Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

  • Behandlingen er nødvendig for at opfylde en ordre eller kontrakt, som du er
    part i eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din
    anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt, eksempelvis når du handler
    på vores hjemmeside eller bestiller varer med fakturabetaling.
  • Behandlingen er nødvending for at opfylde en retslig forpligtelse, der påhviler
    Dangate, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i
    henhold til bogføringsloven.
  • Behandlingen er nødvendig for at kunne oprette pakkelabels til fremsendelse
    af din bestilling.

4 Hvem deler vi dine oplysninger med

Vi deler oplysninger om dig med:

  • Vores danske samarbejdspartnere af IT-services (hjemmeside udvikler,
    pakkelabels, betalingssystemer, transportør).
  • Internt i Dangate.
  • Eksterne revisorer.
  • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
  • Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at
    bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

5. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger

  • Oplysninger tilknyttet en ordre eller service transaktion gemmes i 6 år som følge af
    Bogføringsloven.
  • Oplysninger tilknyttet vores Nyhedsbrev tilknyttes så længe du ønsker at modtage
    information fra os om nye varer og tilbud.

6. Hvilke rettigheder har du

Som kunde hos Dangate har du ret til at udøve følgende rettigheder:

  • Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger i vores systemer
  • Sletning efter anmodning (se nedenfor).
  • Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger
    du selv har afgivet til Dangate i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart
    format.
  • Mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af samtykket
    berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden
    tilbagetrækning.
  • Mulighed for at gøre indsigelse mod profilering.
  • Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.
  • Som kunde hos Dangate har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige
    dine oplysninger, ligesom du har mulighed for at trække samtykket til
    behandlingen af personoplysninger tilbage.
    Du kan til enhver tid anmode om at få dine personoplysninger hos Dangate
    slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af
    følgende kriterier gør sig gældende:
  • Du trækker dit samtykke tilbage, såfremt oplysningerne viser sig at være
    urigtige
  • Du trækker dit samtykke tilbage, såfremt oplysningerne viser ikke længere er
    nødvendige for at opfylde det formål, hvortil de blev indsamlet
  • Du trækker dit samtykke tilbage, såfremt oplysningerne viser sig at være
    behandlet ulovligt.
    Hvis du mener, at Dangate behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i
    medfør af Persondataforordningens artikel 77 mulighed for at indgive en klage til en
    tilsynsmyndighed i det land, hvor du har dit sædvanlige opholdssted, arbejdssted,
    eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

 

Ønsker du at indgive en klage, kan det gøres til Datatilsynet ved at følge dette link:
https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/