header med betalingskort

Som en speciel service til vores kunder, der ikke har egen mail server til at modtage e-mails fra deres vildtkamera, er der hos Dangate mulighed for at sende via vores mailkonto.

Benytter du allerede denne service til dit MMS Bolyguard vildtkamera, vil du bemærke, at indstillingerne på den udgående SMTP-server for nyligt er blevet ændret. Hvor vi tidligere brugte port:587, har vi nu skiftet til  port:25.

Dette betyder, at du kan være nødsaget til at ændre indstillingerne for email-server. Dette gøres nemt med vores BMC konfigurations-værktøj, som du kan finde ved at følge dette link.

Se også billede her over.

Er du en smule bekendt med IT, kan du også vælge at omgå BMC-programmet, ved at tilgå konfigurations-filen direkte på dit kameras SD-kort. For at gøre dette skal du tage SD-kortet ud af dit kamera og indlæse det på en PC. Herfra åbner du mappen GSM på SD-kortet, hvori du finder din opsætnings fil i TXT-format.

Inden du går i gang, anbefaler vi, at du tager en sikkerheds-kopi af filen på SD-kortet – herefter kan du åbne filen på SD-kortet med en standard TXT-editor (Vi anbefaler Notepad, hvis du bruger Windows).

For at foretage den ønskede ændring, skal du redigere linjen “SendEmailPort=587” så der står “SendEmailPort=25” i stedet. Overskriv herefter filen i GSM-mappen på SD-kortet, og det skulle være klar til brug i dit kamera igen.

Har du stadig problemer med opsætningen af dit kamera, er du som altid velkommen til at kontakte os på  info@dangate.dk eller telefon +45 2272 7015.

header med betalingskort