Spypoint er et Canadisk produktet og er forholdsvis ny på markedet. Alligevel er det lykkes for Spypoint at få rigtig gode anmeldelser i amerikanske tests, og kameraerne er blevet testvinder i foråret 2010 i en test i et større tysk jagtmagasin (se testen).

Spypoint udmærker sig ved en utrolig enkel og ligetil betjening. Vildtkameraerne reagere hurtigt på bevægelser og billedoptagelse. De har en imponerende lang optageafstand og vel nok markeds længste rækkevidde af IR Flash (natbelysning).

Spypoint kameraer tilbyder markedets bedste billedkvalitet. De opnår deres gode resultater ved hjælp af en optiske kvalitet, der matcher den elektroniske konstruktion. Med andre ord bruger Spypoint for eksempel 5MP kameraer og en 5MP linse. Mange vildtkamera producenter tilbyder en 5MP, men ved hjælp af en lavere linsekvalitet og intensiveret opløsning med software interpolation. Dette gør det meget vanskeligt at zoome ind eller forstørre billeder uden forvrængning/billedstøj.

Spypoint IR-LED bruger en variabel række lysdioder. LED’s vinkler er 10°, 25° og 40° som skaber en lysere og bredere belysning. Mange af vores konkurrenter fremstiller kameraer med kun 10° LED.

Spypoints kamerakonstruktione er meget solid, og der er brugt de bedste elektronik og plast komponenter, så der kan leveres en ensartet kvalitet.

Spypoint præsentations video:

Spypoint vildtkameraer er designet til at fungere selv under kolde vejrforhold, især når de kombineres med et genopladeligt lithium batteri eller en 12 volt kit, som er mindre påvirket af kulde.
 
Spypoint vildtkameraer kan software opdateres, så du løbende har et tidssvarende kvalitets vildtkamera. Som de eneste på markedet tilbyder Spypoint software opdatering, hvor du selv og helt enkelt kan udføre opdateringen.
 
På toppen af det hele har Spypoint et af markedets største tilbehørsprogrammer til  vildtkameraer. Bl.a kan der du få et større udvalgt af genopladelige batterier, hvor der også kan kobles solceller til. Det giver sikkerhed for konstant strøm på vildtkameraet, hvilket især kommer til gavn for jægeren, der har langt til sit jagtterræn eller til kunder, der vil bruge kameraet til overvågning af ejendom.