header med betalingskort

Dangate introducerer endnu en af de førende amerikanske leverandører til de danske ande- og gåsejægere – nemlig Haydel’s Game Calls

Haydel’s Game Calls er en familieejet virksomhed, hvor både grundlægger Eli Haydel og hans to sønner har opnået anerkendelse i hele verden for kvaliteten i deres lokkekald, som har indbragt dem adskillige mesterskaber i USA.

Eli Haydel blev født i Raceland, Louisiana, hvor Mississippi floden er et sandt mekka for ande- og gåsejagt. Jagt var en vigtig del af familiens liv og det samme var musik. Som 14-årig begyndte Eli at spille klarinet og saxofon uden brug af underviser – han lærte at spille ved at lytte sig frem til de rigtige toner.
Passionen for jagt og musik gjorde Eli til en eminent bruger af lokkekald, og han stiftede Haydel’s Game Calls, Inc i 1981.

Eli brugte utallige garage timer på at udvikle lokkekald, der kan bruges selv når kaldet er vådt. En kendt problemstilling som han selv var meget frustreret over, så det skulle der findes en løsning på.

Det lykkedes til fulde og siden har Haydel’s Game Calls haft en forrygende efterspørgsel.

Efter Eli´s død i 2014 overtog sønnen Rod Haydel det daglige ansvar for virksomhedens drift, og han er ligesom sin far både en passioneret jæger og en dygtig musiker. De er begge optaget i “Shreveport Sports Hall of Fame” og Rod har en central rolle i videreudviklingen af Haydels program af lokkekald.

header med betalingskort