header med betalingskort

Beavertail

Teamet bag amerikanske Beavertail er selv dybt passionerede omkring deres jagt. Erfaringer fra de mange timer ude i terrænet og deres lidenskab for jagten driver dem til at designe og bygge produkter, der rækker langt ude over “godt nok”.

Alle Beavertail produkterne oser af innovation og et enestående design, som du vil bekræfte, når du ser den formstøbte Final Attack skydepram eller det unikke Big Gunner liggeskjul med “katapult” sæde, så jægere med begrænsninger i ryg- og mave muskulatur også kan komme hurtigt op til skud fra liggende position.

Final Attack skydepram er fremstillet i en kompliceret støbeproces, hvor plast materialet efterfølgende testes for stød og belastninger, som de færreste pramme på markedet kan matche.

Med en Beavertail skyde pram er du garanteret en makker på vandet, der er søstærk og sikkerhedsmæssigt i top pga. den lave profil og de skumfyldte sider, som gør den synkefri. Båden har desuden hjul under kølen, så du nemt kan trække den ned til vandet og samtidig transportere alle dine lokkefugle og andet grej.

Slæden med cover, er perfekt til transport af lokkerne efter prammen og praktisk til at opbevare din motor og andet udstyr i, under jagten.

Den seneste nyhed fra Beavertil er Predator jagtskjulet, som er en spændene kombination af en mindre pram til at ligge i sivkanten eller et oversvømmet område og et klassisk jagtskjul. Alt i alt kan du roligt regne med produkterne fra Beavertail, hvis du vil tage din ande- og gåsejagt til det næste niveau.

header med betalingskort