Teamet bag amerikanske Beavertail er selv dybt passionerede omkring deres jagt. Erfaringer fra de mange timer ude i terrænet og deres lidenskab for jagten driver dem til at designe og bygge produkter, der rækker langt ude over “godt nok”.

Alle Beavertails produkter oser af innovation og et enestående design, som du vil bekræfte, når du ser den formstøbte Final Attack skydepram eller det unikke Big Gunner liggeskjul med “katapult” sæde, så jægere med begrænsninger i ryg- og mave muskulatur også kan komme hurtigt op til skud fra liggende position.

Final Attack skydepram er fremstillet i en kompliceret støbeproces, hvor plast materialet efterfølgende testes for stød og belastninger, som de færreste pramme på markedet kan matche.

Med en Beavertail skyde pram er du garanteret en makker på vandet, der er søstærk og sikkerhedsmæssigt i top pga. den lave profil og de skumfyldte sider. Båden har desuden hjul under kølen, så du nemt kan trække den ned til vandet og samtidig transportere alle dine lokkefugle og andet grej.