Klimakompenseret forsendelser

Dangate prioriterer klimakompenseret forsendelse og bæredygtige emballager

Når du køber dit jagtudstyr hos Dangate, får du uden ekstra omkostninger en klimakompenseret forsendelse som standard leveringsmetode, så det er nemt for dig som kunde at støtte op om initiativer, der skal mindske vores klimaaftryk. Vi lægger vægt på, at vores samarbejdspartnere inden for fragt- og logistik arbejder målrettede på at reducere CO2-udledning og tilbyder at klimakompensere den transport, de har. 

Klimakompensationen er ikke den ideelle løsning, men så længe den nuværende teknologi og infrastruktur ikke kan reducere CO2-udledningen helt fra start, så er det en af de bedste muligheder inden for transportområdet at kompensere CO2-aftrykket. Du kan læse lidt mere om de forskellige transportøres fokus på klima herunder:

Hos Dangate har vi i mange år været aftager af papkasser og pakkefyld fra byens erhvervsdrivende eller borgere, der kommer forbi og afleverer deres brugte emballage. Vi genbruger det til vores forsendelser og reducerer dermed behovet for indkøb af nye emballager betydeligt. Hvis du af og til undrer dig over, at din pakke fra Dangate bliver leveret i en kasse fra frisørartikler eller vinflasker, så har du modtaget en pakke med reduceret klimaaftryk. Det er jo i bund og grund bare en kasse, der skal fragte dine bestilte varer sikkert fra vores lager og hjem til dig!

Hvis du har et vildtkamera eller hvis overvejer du at købe et, så har vi modeller der drives af genopladelige batterier eller tilhørende powerbanks og solpaneler, som erstatter et større antal batterier, der skal deponeres efter brug.

Dangate forhandler kvalitetsprodukter, der kan holde til brug år efter år. Jagtudstyr der holder længe er både en større fornøjelse på jagten og det mindre affald reducerer belastningen på vores klima.