I Dangates webshop kan du købe markedets bedste jagtudstyr til jagt på det danske hjortevildt, gæs, ænder, kragefugle, duer, fasaner, ræve og vildsvin.

Vi har Danmarks største udvalg i fleksible jagtstiger, og vi sætter en ære i at levere kvalitets jagtstiger, hochsitze og skydestiger i forskellige størrelser og modeller. Nogle af vores jagtstiger kan justeres i højden. Vi har også en model med ekstra stort sæde, så du har god plads til dine ting, mens du opholder dig i stigen. Alle Dangates jagtstiger er fremstillet i stabile materialer, så du kan føle dig sikker, når du sidder i stigen. Vær dog altid opmærksom på de anviste sikkerhedsinstruktioner.

Vi forhandler et stort udvalg af lokkeprodukter fra markedets førende producenter til din foderplads. I vores webshop finder du et stort program af lokkemidler og foderprodukter fra markedets førende producenter. Vi fører blandt andre lokkeprodukter fra Buck Expert, Wildgame Innovations, Dangate og Eurohunt. Vi har alle de lokkeprodukter, som du behøver til din jagt på det danske hjortevildt, vildsvin, fasan og ræv. Vi fører flere forskellige slags sliksten samt mineral- og frugtprodukter med lokkende duft og smag af landt andet æble, majs og agern.

I vores jagtbutik har vi foderudstyr i professionel kvalitet, herunder foderautomatik, fodertønder, foderanlæg og foderhuse til din jagt på vildsvin, råvildt, kronvildt og fasaner. Foderautomatikken kan indstilles til at fodre på forskellige tidspunkter (op til 6 gange dagligt) og sikrer, at der ikke går unødigt foder til spilde.

Dangate var landets første importør af vildtkameraer, og vi har derfor mange års ekspertise i at vælge de mest driftssikre produkter på et marked, som er voldsomt præget af konkurrence og prisbillige mærker. Køber du et Dangate vildtkamera, kan du forvente et højt serviceniveau både i rådgivningen af valg af det rette kamera og i den support, du måtte have brug for i forhold til kameraets daglige drift.

Vi har stort ekspertise i opsætning og support af de populære MMS vildtkameraer, der sender billederne direkte til din mobiltelefon via MMS eller til din email via GPRS.  Vildtkameraerne leveres i camouflagefarve, så de bedst muligt falder i et med naturen.

Dangate er eksklusiv forhandler i Danmark af vildtkameraer fra Spypoint og Bolyguard. Vi har med baggrund i vores mangeårige erfaring vurderet, at disse er de absolut bedste vildtkameramærker på jagtmarkedet. Et MMS kamera med mørke dioder er samtidig særdeles velegnet til overvågning af privat ejendom, virksomhed, dieseltank, minkfarme, landbrug, skovbrug mv.

Vi forhandler skydestokke i flere modeller fra Primos og 4Stablestick.

Dangate er forhandler af lokkefugle og grej til ande- og gåsejagt fra de største amerikanske mærker som Avian-X, Lucky Duck, Greenhead Gear, MOJO, Rig´Em Right, Sillosocks og Beavertail. Vi har også Rig´Em Rights sublime gåseskjul og et stort udvalg af jagtskjul fra Avery og Ameristep.

Jagt med lokkekald er med til at gøre din jagt mere effektiv. Dine oplevelser bliver endnu større, når vildtet kommer helt tæt på. Vi har de allerbedste og nemmest anvendelige lokkekald i vores webshop til din jagt på ræv, kronvildt, vildsvin, råvildt, ænder, gæs og krager. Dangate sælger lokkekald fra Zink Calls, Dan Thompson Calls, Klaus Weisskirchen, Verminator, Kristoffer Clausen, Mick Lacy og Nordic Predator.

Vi har en målsætning om at være de første på markedet til at introducere de nyeste special produkter og trends til de danske jægere.