Lokkekald

Dangate tilbyder lokkekald fra producenter – Zink calls, Mick Lacy, Dan Thompsson, Verminator, Nordic predator, Kristoffer Clausen og Klaus Weisskirchen.

Andekald, hvordan bruges det:

Gåse lokkekald, hvordan bruges det:

Klaus Weisskirchen

Klaus Weisskirchen er tysklands mest efterspurgte foredragsholder, og han underviser i jagt med lokkekald. Han deltager på diverse europæiske jagtmesser og i diverse tyske tv programmer om emnet.
Kvaliteten og effekten af hans lokkekald understreges blandt af, at Jæger og Naturfotograf Kristoffer Clausen nukun bruger lokkekald fra Klaus Weisskrichen.
Jagt med lokkekald – er det bare en hobby eller en alvorlig forbedring af jagt ?

Portrat_gespiegelt001001.jpg

Klaus Weisskirchen skriver på sin hjemmeside:

Formålet med min webside er, at du kan mestre kunsten at jage vildt med et lokkekald. Der tilbyds ikke kun lokkekald men også litteratur, Audio-CD, DVD og seminarer. Når du får erfaring, vil du nemt lære at jage selektivt med lokkekald på kronvildt, den gamle buk, ræven og vildsvin.

På baggrund af mine optrædener i tv-shows modtager jeg sommetider telefonopkald fra anti-jægere. Når jeg forklarer dem, at succesraten for jægeren, der anvender lokkekald kun en 50% højere, og at det resulterer i en lige så stor chance for at udvælge de rette dyr til afskydning, så ser de undertiden på situationen med andre øjne.

Jeg vil besvare alle spørgsmål modtaget via e-mail, telefon eller fax gratis. Se mere på hans hjemmeside Klaus Weisskirchen. (klik på link)

“Undersøg lyden fra dyrene og bliver mester på din jagtmarker”
Mikael Tham
Mikael Tham producerer jagtfilm optaget i Sverige. Sammen med PA Ahlen har han udviklet den nordiske lokkekald’s serie “Nordik call”, og deres lokkekald er afprøvet og beskrevet i flere danske jagtmagasiner i de senere år.
Sammen med lokkekaldene kan der købes en DVD film, som beskriver jagten og viser lokkekaldene i aktion. Det giver dig gode forudsætninger for at komme godt i gang med at anvende lokkekaldene.
Så har du mod på at genoptage eller videreudvikle en gammel tradition for jagt med lokkekald, så har vi lige det, du skal bruge.
Men jagt med lokkekald kan ikke læres til perfektion ved at sidde hjemme foran TV’et. Du skal brugestimer på at få den rette erfaring med dyrenes lyde og anvendelsen af dit lokkekald.
Har du mod på det, så venter der mange rigtig spændende jagt oplevelser forude.
KNÆK OG BÆK!