At opdatere dit vildtkamera fra Bolyguard er ikke nogen besværlig proces, og ved at holde dit vildtkamera opdateret med ny software, er du altid sikker på at have det nyeste vildtkamera ved hånden.

Se her hvordan du gør:

Software opdatering af vildtkamera model

Undersøg følgende inden opdateringen af software kan foregå:
1.

Undersøg hvilken nuværende software vildtkameraet har ved at tage et billede med vildtkameraet.

2.

Sæt SD kortet i en computer. Find billedet på SD kortet. Åben billedet og højre klik med musen. Tryk på feltet ”EGENSKABER” og vælge fanebladet “DETALJE”. Se billede.

3.

Feltet “program navn” viser hvilken software version kameraet har. For eksempel v2.30.04 (HW-4), viser hvilken LCD type. I nogle tilfælde vil software være (,). Det er en anden software og kan ikke arbejde sammen med software (HW-4). Så vær sikker på at software viset i parentes ( ) og brug samme betegnelse, inden du læser nyt software ind i vildtkameraet

For eksempel v2.30.04(HW-4) er den nuværende version, således kan software version v2.30.16(HW-4) opdateres på dette kamera. Mens software version. v2.30.16(HW-4-1) IKKE kan opdateres.

Igen vær sikker på at software version i parentes bracket() er nøjagtig den samme.

Trin for at opdatere software i dit vildtkamera:

1

Kopier den nye software (.bin file) ned på et nyt/renset SD-card;
2

Når filen med den nye software ligger på SD-kortet, låses SD kortet ved at sætte kortet i ”Lock”. Derefter sættes SD kortet i vildtkameraet. Vildtkameraet skal være slukket.
3

Sæt USB kablet i kameraet og tilslut til en computer.
4

Efter 1-3 sekunder vil der fra vildtkameraet lyde et bip, hvorefter der vil komme et LOGO frem og et efterfølgende ”Mass storage” test vil komme frem på skærmen. Så er den nye software lagt i kameraet, og du er klar til at fortsætte brugen af dit vildtkamera på sædvanligvis.
5

HUSK at åbne SD-kortet op efter det har været låst ifm. software opdatering.