BolyGuard (ScoutGuard)

Se billeder fra Bolyguard kameraer:

Billeder optaget med JK-30 bolyguard SG-560p

BolyGuard / Scoutguard / DLC – rigtig mange kameramodeller er fra samme producent.
Producenten BolyMedia udvikler og producerer de nok mest kendte vildtkameraer på markedet. Derfor er det også kameraer, som ofte er udsat for kopiering.

Det medfører ofte forvirring omkring orginaliteten af disse kameraer, så vi mener, det vil være på sin plads kort at ridse situationen op.
I USA sælges Bolymedia produkter under varemærket ScoutGuard og DLC. I Europa tilhører ScoutGuard mærket et andet selskab. Derfor kan de samme kameraer ikke lovligt sælges i Europa under ScoutGuard mærket. De sælges derfor under navnet BolyGuard.

Varemærket BolyGuard tilhører BolyMedia. Se trademark registeringer. Hvad skriver HCO http://www.huntingcamonline.com/press_release.html
I Nord Amerika sælges kameraerne under varemærket ScoutGuard  igennem firmaet HCO.

Dangate er eneforhandler / distributør i Danmark og Sverige af BolyMedia’s produkter under navnet BolyGuard.
Derfor skal alle forhandlere af BolyGuard vildtkameraer i Danmark og Sverige have vores tilladelse, inden produkterne kan udbydes.

Alle andre foretagender, der sælger BolyGuard vildtkameraer eller bruger BolyGuard varemærket i Danmark og Sverige uden vores tilladelse, gør det i strid med én eller flere af de gældende eksklusive rettigheder og ophavsret. Vi opfordrer dig til at anmelde uautoriseret salgsaktiviteter med det samme.

Vi forbeholder os vores ret til at iværksætte retssager for eventuelle skader eller tab som følge af ulovlige handlinger i relation til denne eksklusive distributionsaftale.

 

Vær opmærksom på at der på markedet findes en række kopier af disse vildtkamera. Du kan se om det er et originalt produkt, hvis der i displayet på kameraet er et logo af HCO eller BMC (Boly Media Communication).
Fordelen ved BMC mærket er, at kameraerne kan software opdateres.
Kameraerne får virkelig gode anmeldelser i forskellige amerikanske test, og nu er Boly Media kommer løbende med nye vildtkameraer, der igen og igen får topplaceringer i diverse test. Selvom konstruktionen er af ældre dato, så leverer de stadigvæk imponerende resultater. Kameraerne er hurtige til at registrere bevægelse og lave billedoptagelse.

Konstruktionen er solid og kompakt. Batteriernes levetid er lang. Betjeningsmodulet til 550V IR, 560V og 570V IR er en separat enhed, der giver lavere strømforbrug.
Da konstuktionerne af disse kameratyper har været på markedet i nogle år, så er udviklingsomkostningerne også betalt. Derfor kan BolyMedias vildtkameraer sælges til en meget attraktiv pris.
BolyMedia var én af de første på markedet med vildtkameraer, og de har en række patenter, som sikrer, at deres produkter får rigtig gode anmeldelser.
Hos Dangate er der ikke ekstra omkostninger ved fejlsøgning. Vi foretager selv service, og derfor kan du være sikker på, at du hurtigt har dit kamera retur efter service.

Hos Dangate giver vi prisgaranti på disse produkter. Finder du tilsvarende produkt billigere sælger Dangate til samme pris og ligger et ekstra hukommelseskort i bestillingen.