Softwareopdatering fra Spypoint sikrer, at du altid har et tidssvarende vildtkamera. Mange andre kamera mærker oplyser, at deres kamera kan softwareopdateres, men den er sjældent tilgængelig for brugeren.

Se her hvordan du gør:

Spypoint siger ikke kun, at deres kamera kan opdateres med nyt software -de gør også noget ved det.
Få de seneste software opdateringer her: software opdatering (klik på link)
Find den kameramodel du har og følg instruktioner som angivet, helt enkelt.