header med betalingskort

Test af Spypoint vildtkameraer

Hos Dangate vil vi altid gerne yde den bedste service til vores kunder! Især på vildtkamera området, da det ofte kan føles som lidt af en jungle for forbrugeren. Vi har derfor lavet en test af alle Spypoint vildtkameraerne i vores sortiment, så du nemt kan se hvordan de performer, på en række forskellige parametre. Denne test laver vi, så du nemmere kan vælge det rigtige vildtkamera til dine behov. Oven i hatten hjælper testen selvfølgelig også os, til at kunne give den helt rigtige rådgivning til de danske jægere.

Testens udformning

Som sagt har vi testet vildtkameraerne på en række af de vigtigste parametre, nemlig: Billedkvalitet (dag & nat), rækkevidde, og triggerhastighed.

Vi har løst opgaven ved at sætte alle vildtkameraerne op, i det samme område. Vi har fordelt dem på 2 “kameratræer” som set nedenfor. Derefter er vi gået forbi foran kameraerne på henholdsvis 5, 15 og 25 meters afstand. Først i dagslys og siden i mørke.

Med denne tilgang til opgaven ser vi både rækkevidden som Spypoint kameraet trigger på, billedkvaliteten på 3 afstande, både dag og nat, og triggerhastigheden. (som afgøre hvor i billedet “dyret” står placeret når billedet bliver taget)

1 af de 2 “kameratræer” vi opsatte til testen.

Resultatet af testen

Herunder præsentere vi resultaterne af testen. Vi gør det således, at vi præsentere resultaterne fra hvert enkelt kamera, og laver en kort beskrivelse heraf. På denne måde kan du bedre holde resultaterne op imod hinanden, og se hvad der passer dig bedst.
Husk at det bedste vildtkamera, er det der passer dine behov bedst – derfor kårer vi ikke en “bedst i test”.


Spypoint Link-Micro Solar

Dette vildtkamera fra spypoint er en opgradering af det populære Link-Micro, som mange jægere kender. Opgraderingen består af et internt Lithium batteri og ikke mindst et indbygget solpanel, som holder batteriet opladet.

Spypoint Link-Micro Solar – 2.699kr – Se det her

 • Rækkevidde ud til 25 meter
 • 10 megapixel
 • Hurtig optagehastighed 0,4 sekund
 • Sender billederne på en App

Som det ses på billederne nedenfor, så performer “Link-Micro Solar” rigtig fornuftigt på de 3 punkter. Kameraet holder den lovede rækkevidde og fanger bevægelse på 25 meters afstand, både nat og dag. Triggerhastigheden er passende, hvilket gør at motivet er “indenfor rammen” på alle 3 afstande. Kvaliteten af billederne er som man kender fra denne serie af spypoint, og må vurderes til fornuftige. Alt i alt en rigtig fin performance. Især taget i betragtning, at du her får et genopladeligt batteri, solpanel og et vildtkamera som kan sende billederne hjem til dig, til en skarp pris.


Spypoint Link Micro

Link-Micro kameraet fra Spypoint er nok et af de mest populærer vildtkameraer på markedet. Grunden til det skal nok findes i at kameraet er prisbilligt og kan sende til Spypoints velfungerende app.

Spypoint Link Mirco LTE – 1.699kr – Se det her

 • Rækkevidde ud til 25 meter
 • 10 megapixel
 • Hurtig optagehastighed 0,5 sekund
 • Hurtig 4G (LTE) netværk transmission af billeder
 • Gratis App

Billederne nedenfor viser fint hvad man kan forvente sig af et Spypoint Link Micro. Vildtkameraet performer fint om dagen, med fine billeder på både 5-15 & 25 meter, men om aftenen kommer det lidt til kort. Billederne fra 5 og 15 meters afstand er fine, men ikke udpræget detaljeret, og fra 25 meter lykkedes det ikke i denne test, at få et billede. Det skal siges at vi har set masser af billeder fra den afstand, fra samme kamera, men ret skal være ret, når vi tester. Til sidst skal det siges, at dette resultat, skal holdes op mod, at Link Micro er et af de billigste vildtkameraer, som kan sende til en god app-løsning. Så på den måde, får du stadig meget for pengene


Spypoint Force Pro

Med et Force Pro fra Spypoint, får du et bundsolidt vildtkamera, med hele 30 megapixel og 4k videooptagelse. Desuden har det en af markedets hurtigste trigger hastigheder og så er det hamrende nemt at have med at gøre.

Spypoint Force Pro – 1.999kr – Se det her

 • Trigger hastighed 0,2 sek.
 • Videooptagelse i 4K kvalitet
 • Foto med 30 megapixel
 • Optage rækkevidde 25 meter

Som billederne herunder viser, så klare dette vildtkamera testen i flot stil. Billederne er af en god kvalitet og motivet er centreret i billedet, både nat og dag. Desuden overholde også dette vildtkamera, den lovede rækkevidde på 25 meter. Vildtkameraet her hænger lavere end det forrige, og derfor er hele motivet ikke med i billedet, på 5 meter. Dette er en “fejl” i ophængingen og har ikke noget med kameraets performance at gøre.


Spypoint Solar DARK

Med Spypoint SOLAR DARK får du et af markedets mest driftssikre og kompakte vildtkamera. Kameraet har et indbygget solpanel og et genopladeligt batteri, så du kan reducere omkostningerne til batterier betydeligt. Det er en gevinst for både miljøet og din tegnebog.

Solpanelet kan levere strøm til kameraerne endda uden direkte sollys. Dette er helt perfekt, hvis dit Spypoint kamera skal placeres under et træ og / eller i skyggen.

Spypoint Solar DARK – 2.399kr – Se det her

 • 12 megapixel
 • Rækkevidde op til 28 meter
 • Video i fuld HD 1080p
 • Lyd på videooptagelser

I forhold til, at du her får et relativt billigt vildtkamera med solpanel og genopladeligt batteri. Så er resultaterne ganske gode. Solar DARK kameraet har taget både dag og nat billeder på alle 3 afstande og kvaliteten er godkendt. Triggerhastigheden ser også rigtig fornuftig ud, da motivet er centreret på alle 6 billeder. Der er ikke meget der adskiller dette vildtkamera fra “Link-Micro Solar”. Den største forskel er at dette kamera ikke har sendefunktion, til gengæld er det billigere.


Afrunding

Vi håber at du har fået noget ud af vores vildtkamera test. Hvis du har yderligere spørgsmål til vildtkameraer i det hele taget, så er du velkommen til at kontakte os. Husk at god service, altid er en del af pakken hos Dangate – Knæk og Bræk

header med betalingskort