header med betalingskort

Tradition og innovation – Den tyske virksomhed AttraTec er producenten bag denne modstridende kombination, når de producerer kvalitets lokkemidler til jægere i hele verden.

Grundlægger af virksomheden er Dr. Gerhard Schnabel, og han har fra barnsben været tæt forbundet med naturen og jagt, da hans far var skovarbejder og jæger.

Dr. Gerhard Schnabel har studeret kemi på universitet og har forsket intensivt i naturproduktkemi, syntese og aktive ingredienser med det formål at udvikle og producere produkter med forbedret effektivitet.

Kombineret med hans passion og viden om jagt, grundlagde han AttraTec GmbH i 2009. Det første produkt var AttraTec No1 Suhlengold®, som er et effektivt lokkemiddel baseret på bøgetjære og vegetabilske ingredienser.

Siden 2009 har AttraTec introduceret en række innovative lokkemidler, der appellerer til sanserne hos en række vildtarter.

Udviklingen og produktionsprocessen har fokus på en kontinuerlig optimering af produkternes egenskaber, sikkerhed og brugervenlighed.

Der genenmføres altid en række forsøg i felten for at teste vildtets præference for dufte og smag. Dette arbejde er meget omfattende men utroligt vigtigt for at kunne levere produkter i absolut topkvalitet, som kan øge jægernes chancer for en succesfuld jagt.

AttraTec har med mere end 10 år på bagen opnået en position som en af verdens førende producenter af lokkemidler til jagt. Successen skyldes, at virksomheden har fingeren på pulsen og en målrettet strategi om udvikling af markedets mest innovative produkter.

header med betalingskort