header med betalingskort
Vi holder lukket mandag d 20/5, ordrer vil blive afsendt tirsdag

Dansk udviklede og dansk producerede skydestokke

Viper-Flex® er et dansk iværksætter firma dedikeret til design, udvikling og produktion af skydestokke i høj kvalitet. Her går dansk design, høj kvalitet og service hånd i hånd.

Skydestokkenes stabile konstruktion og 2-punkts riffelstøtte giver maksimal stabilitet i skudøjeblikket. Kroppens bevægelser overføres minimalt til din riffel, hvorfor stress, adrenalin og rystelser påvirker stabiliteten i langt mindre grad end på andre skydestokke. Samtidig mindsker du risikoen for anskydninger.

Alle modeller kan nemt og hurtigt indstilles i højden og kan anvendes både siddende, knælende og stående. Derudover kan de nemt medbringes på jagtrejsen, da Viper-Flex® Elite i basisposition kun er 110 cm (kan ligge i de fleste riffelkufferter) og Viper-Flex® Journey og Viper-Flex® Journey XL kun er 65 cm (kan ligge i en almindelig kuffert).

Siden introduktionen af Viper-Flex® Elite i 2013 er popularitet vokset betydeligt. Kort efter, at fordelene ved Viper-Flex® Elite blev opdaget, kom anmodningen fra de rejsende jægere: Er det mon muligt at udvikle en skydestok, som nemt kan medbringes på jagtrejser over hele verden.

Dette ønske blev opfyldt, da de to ejere udviklede Viper-Flex® Journey i sommeren 2015 med et tredelt ben, der muliggør transport i en normal rejsetaske.

Næste trin var for begge modeller at blive kombineret med et femte ben, hvilket giver en utrolig nøjagtighed og man kan efterlade geværet på skydestokken.

Endelig, efter mange prototyper, præsenterede Viper-Flex® det nyeste medlem af Viper-Flex®-familien: Viper-Flex® Styx.

De to nye varianter kaldes: Viper-Flex® Styx Elite og Viper-Flex® Styx Journey.

 

header med betalingskort