header med betalingskort

Den spæde start

Det hele startede i 2008, da Søren Bo Andersen ønskede at montere fjernstyret automatik på sin nye ladeport. “Hvorfor ikke gøre det lidt nemmere for sig selv?”

Priserne blev undersøgt og Søren måtte rystede på hovedet over markedsprisen i Danmark. Via sit arbejde som logistik- og indkøbs-ansvarlig for en række større produktionsvirksomheder havde Søren opbygget et betydeligt netværk i Kina og sammen med portautomatikken til sin egen port, købte han et par stykker ekstra, som lynhurtigt blev solgt til bekendte.

Hen over aftensbordet blev navnet Dangate til et symbol på porten til Danmark for import af kvalitetsvarer til gode priser. Dangate´s logo blev designet og Søren fik udviklet og oprettet hjemmesiden www.dangate.dk.

Jagt kommer ind i billedet

Siden han som 16 årig fik sit jagttegn, har Søren været en passioneret jæger og på sin ejendom indrettede han derfor foderpladser til områdets vildt. Her blev idéen til montage af foderautomatik født. Hvorfor ikke montere en foderspreder på fodertønderne som regulerer mængden af foder, så der kun spredes det foder, som dyrene kan spise op?

Import af foderautomater til det danske marked blev igangsat, og kort efter introducerede Søren et program af jagtstiger, der med lav vægt og nem håndtering gav jægerne en helt ny mulighed for at være fleksibel med egen stige på jagten i Danmark og i udlandet.

Tingene tog fart og i takt med, at der blev etableret flere forhandleraftaler med en række jagtbutikker i Danmark, blev Dangate i 2010 registreret som et ApS. Samme år introducerede Søren også trådløse vildtkamera fra Bolyguard til både jagt og overvågningsformål. Et produkt med udgangspunkt i samme filosofi som portstyring, foderautomatik og jagtstiger – at ting kan gøres nemmere i hverdagen, så der spares både tid og ressourcer. 

Med de trådløse kameraer – og især efter udviklingen af MMS kameraet – kunne jægere nu få billeder tilsendt via mobiltelefon eller e-mail og overvåge, om der er dyr i området og om der eventuelt er fælder, der skal tilses. De fleksible MMS kamera anvendes også i stor stil i dag af private borgere, vagtselskaber og virksomheder til tyveri overvågning.

Søren Bo Andersen

Dangate voksede hastigt og det blev nu tid for Søren til at tage sin jobsituation op til overvejelse. I 2012 forlod han derfor sin faste stilling som Head of Global Sourcing hos Martin Professional, for at fokusere 100% på Dangate. Det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning, for i 2013 indgik Dangate en eksklusiv distributionsaftale for det danske og svenske marked af vildtkamera fra Spypoint, lokkekald fra Klaus Weisskirchen, MOJO lokkefugle og førsteklasses lokkeprodukter til jagt på vildsvin, råvildt, hjortevildt mv.

Dangate og Danautomatik separeres

I 2013 fik Søren en henvendelse fra TAU Italia, om han var interesseret i at forhandle TAU´s store program af portautomatik og tilbehør i Danmark. Produktprogrammet nåede dermed et omfang, hvor det blev nødvendigt at adskille jagtudstyr og portautomatik. Navnet Dangate var allerede veletableret og velkendt hos en række forhandlere og leverandører af jagtudstyr, så det blev besluttet at fastholde navnet med udgangspunkt i, at navnet Dangate repræsenterer porten til Danmark af kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser. Det nye store program af portautomatik fra TAU Italia, blev overført til et nyt navn – Danautomatik – og hjemmesiden www.danautomatik.dk blev oprettet.

Dangate familien bliver større

I januar 2014 tiltræder Sørens ægtefælle Tina for at styrke de administrative processer, produktbeskrivelser på hjemmesider, øge synlighed på sociale medier og stå i spidsen for at yde god kundeservice.

Søren og Tina

I april 2015 tiltræder Martin Bigum Baisgaard, som varetog kundesupport og servicering af vildtkamera. Martin var desuden en passioneret fotograf og stod bag mange af de flotte billeder og film på Dangate’s hjemmeside og sociale medier. Desværre gik Martin bort efter kort tids sygdom i foråret 2017.

Martin Bigum Baisgaard

Sørens forældre har også været en stor støtte og hjælp i opstarten af Dangate. Søren mor Sinne sørgede for pakning af varer og varemodtagelse, mens hans far Christian hjalp med en masse praktiske ting f.eks rengøring og vedligehold på lageret og køreture til genbrugspladsen.
Sinne og Christian gik på velfortjent pension fra Dangate i 2015.

I 2015 tiltræder Rasmus Rasmussen som grafisk medarbejder og med solid erfaring i design af hjemmesider og sociale medier, så arbejder Rasmus dagligt med det grafiske udtryk i annoncer og reklamemateriale, på hjemmesiden, samt Dangate’s tilstedeværelse på de sociale medier.

Rasmus Rasmussen

I 2016 havde Dangate en klar strategi om at styrke kundefokus og være mere synlig ude hos vores forhandlere. Henrik Thomassen tiltræder derfor d. 1. april 2016 som salgsansvarlig og som medejer af Dangate og Danautomatik. Henrik kom fra en lignende stilling hos Primo Vinduer, og med den samme passion for jagt som Søren, bruges der utallige timer på at finde nyt spændende jagtgrej og teste udstyret i praksis, så vi til enhver tid kan stå inde for produkternes kvalitet og holdbarhed.

Henrik Thomassen

I efteråret 2017 tiltræder Kenneth Bigum Baisgaard som administrativ medarbejder for at støtte op om håndtering af ordre, varemodtagelse og kundesupport – særligt i relation til vildtkamera. Siden 2020 har Kenneth i større omfang varetaget direkte salgsrelaterede opgaver, herunder salg og support til nuværende kunder, samt opsøgning af nye forhandlere på det danske marked.

Kenneth Bigum Baisgaard

Til at støtte op om den daglige service og support på vildtkamera og frigøre ressourcer hos Kenneth, ansatte vi i 2020 Søren Niss Bjerregaard, som varetager denne vigtige funktion nogle gange om ugen hos Dangate, sideløbende med sit job som falckredder.
Søren Niss Bjerregaard har sidenhen helliget sig til sit fuldtidsarbejde som Falckredder og vi må derfor desværre undvære ham på kontoret – Heldigvis er han flink til at komme forbi til en kop kaffe, når han holder fri. 

Søren Niss Bjerregaard

I 2018 hentede Rasmus på bedste vikingemanér sin engelske kæreste Charlotte Shirvington til Danmark og i kraft af sin sproglige baggrund og viden om sociale medier har Charlotte været med til at udvikle og synliggøre vores aktiviteter. I 2020 blev de to gift ved en lille privat ceremoni under starten af coronapandemien.

Rasmus og Charlotte

I juli 2020 bød vi også velkommen til Jens Christian Hjorth som ny ansvarlig for at salg og support af TAU portautomatik til private og professionelle kunder i hele landet. Jens er uddannet produktionsteknolog og kommer fra Alfa Laval, hvor han har arbejdet med salg og projektledelse. I sin fritid er Jens også en passioneret jæger, og han indgår derfor som en naturlig del af vores produkttest og daglige salg og service af jagtudstyr.
Jens er siden flyttet med sin kæreste til Midtjylland og i begyndelsen af 2022 besluttede han at køreturen blev for lang og at der desuden skulle ske noget nyt. Jens har nemlig en stor interesse i produktudvikling og processtyring og han starter derfor op på et nyt studie, indenfor disse emner. Tak til Jens for det fede samarbejde og alt held og lykke i fremtiden

Jens Christian Hjorth

I januar 2022 ansatte vi Rasmus Kruse Nørgaard Nielsen, som med sin faglige baggrund indenfor formidling og kommunikation, skal drifte og udvikle vores profiler på de social medier. Rasmus har gået på jagt hele sit liv og har bl.a. arbejdet som professionel jæger / Vildtforvalter i både Skotland og Sverige og har desuden en række jagteventyr i Australien og New Zealand, bag sig. Så hans passion for jagten er stor, og sammenholdt med hans uddannelsesmæssige baggrund som “Natur-og Kulturformidler” er han et godt match til denne stilling.

Rasmus Kruse Nørgaard Nielsen
Rasmus Kruse Nørgaard Nielsen

Dangate’s strategi for fremtiden er at styrke salg og markedsføringen af vores produkter og brands. Til at hjælpe os med dette i en styret proces har vi indgået et samarbejde med Mark Jacobsen, der har en spændende uddannelse inden for oplevelsesdesign. Mark skal bidrage med at optimere vores processer og styrke vores indsats indenfor branding og markedsføring af både Dangate og Danautomatik

Jagt skal være en oplevelse

Med Dangate ønsker vi ganske enkelt at tilbyde de europæiske jægere jagtudstyr fra markedets førende brands med et særligt fokus på det amerikanske marked, hvor vi finder jagtgrej til:

  • Dig som ikke har noget imod at blive lidt beskidt.
  • Dig der stiller store krav til kvaliteten af dit udstyr.
  • Dig som vil udfordre og udvikle din måde at jage på.
  • Dig som anerkender, at jagtoplevelsen bliver så meget større, når udstyret bliver en uundværlig jagtkammerat.

Du er eksperten – vi har grejet

Har du forslag og inspiration til nye Dangate produkter og jagttips på Facebook og Youtube, så modtager vi gerne dine forslag på info@dangate.dk.

Velkommen i Dangate familien

På Facebook, Instagram og Youtube kan du følge med i vores nyheder, produkter og mange jagt aktiviteter. Vi uploader løbende film og jagttips, der kan inspirere dig til nye oplevelser på jagten, og du er altid mere end velkommen til at dele dine jagthistorier, billeder og film med alle os, der støtter op om Dangate på de sociale medier. 

Tak fordi du er en del af vores historie.

Hilsen Team Dangate


Bliv forhandler

Dangate´s produkter forhandles i dag i en lang række jagtbutikker og online shops over hele Europa. Her kan du forvente en kompetent rådgivning og service i anvendelsen af vores sortiment af vildtkamera, jagtstiger, foderudstyr, lokkefugle, lokkekald, lokkemidler, jagtskjul og personligt udstyr. 

Send os en e-mail hvis du ønsker at forhandle vores produkter i din butik. Kontakt: info@dangate.dk eller ring på 2272 7015. 

header med betalingskort