header med betalingskort

Velkommen til BolyCloud!

Med BolyCloud App får du en nem og praktisk måde at se billeder, indstille dit vildtkamera og få adgang til en række nyttige funktioner, der vil forbedre oplevelsen med dit Bolyguard vildtkamera. Dette er en grundlæggende introduktion til BolyCloud app’en, herunder oprettelse af bruger, tilføjelse af vildtkameraer, opsætning og så gennemgår vi de forskellige funktioner i app’en.

For at anvende BolyCloud App funktionen skal dit Bolyguard kamera have den nødvendige software. Denne er indtil videre kun tilgængelig på model BG310M solgt fra 01.01.24.

Kom igang med BolyCloud

Vi har lavet 2 videoer, så du kan komme hurtigt fra start. Du kan også vælge at følge guiden under videoerne, som hjælper dig med at komme i gang og forklarer hvordan du tilføjer nye vildtkameraer til BolyCloud og håndterer dem.

Opsætning af BolyCloud App

Gennemgang af BolyCloud App

Opret en bruger på BolyCloud

Først skal du downloade BolyCloud app’en fra Apple App Store eller Google Play Store, afhængig af hvilken type smartphone eller tablet.
Når du har installeret app’en, åbner du den og opretter en konto.

OBS! Hvis du har problemer med at oprette din profil på smarphone eller tablet, så klik her for at oprette en bruger på Boplyguards hjemmeside BolyClouds hjemmeside.

Til Android brugere
  1. Vælg et brugernavn og indtast din e-mail. Klik derefter på “Send code”.
  2. Der sendes nu en kode fra BolyCloud til din email.
  3. Åben denne mail og Indtast koden i BolyCloud.
  4. Skriv dit kodeord to gange og klik på “Sign up”.
Du er nu klar til at logge ind med din BolyCloud bruger.

Tilføjelse af vildtkameraer

Efter succesfuld login kan du nu tilføje dit BG-310M vildtkamera i App’en. Vælg “Add to” i menuen, følg vejledningen og indtast de nødvendige oplysninger for at forbinde dit kamera med App’en. Du finder kameraets IMEI nummer og kontrol kode under “Version”.

Du kan også navngive dit kamera her, hvilket kan være en fordel, hvis du har flere vildtkameraer.

Oversigtsskærm

Når du har tilføjet dit BG-310M vildtkamera i app’en, bliver du præsenteret for en oversigt med dine kameraer. Oversigten viser en liste over alle de tilknyttede vildtkameraer og du kan danne dig et hurtigt overblik her.

Du kan blandt andet se hvor meget plads der er brugt på hukommelseskortet, hvor godt signal dit kamera har og temperaturen. Du kan også her gå direkte til billederne eller indstillingerne for det enkelte vildtkamera.

Billedvisning og administration

Når du åbner et kamera, får du adgang til galleriet med billeder og videoer optaget af kameraet. Du kan her bladre og se billederne. Tryk på et billede for at åbne det i fuld størrelse og brug indstillingerne til at downloade eller slette billedet.

Du kan også vælge kalendervisning under “Time Filter”, så du kun ser de billeder, der blev taget på bestemte dage eller mellem to datoer.

Deling og eksport af billeder

For at dele dine billeder med andre, skal du downloade dem til din smartphone, hvorefter du kan dele dem som du ønsker. Alternativt kan du dele dit login til din BolyCloud konto (på eget ansvar).

Indstillinger og funktioner

I app’en har du mulighed for at tilpasse kameraets indstillinger direkte fra din smartphone. Navigér til indstillingerne for et kamera for at justere f.eks. optagelsesintervaller, opløsning, bevægelsessensorer og meget andet.

Du kan også planlægge optagelser og aktivere eller deaktivere specifikke funktioner afhængigt af dine behov. Du kan fx. vælge at kameraet kun skal tage billeder i et bestemt tidsrum. Indstillingerne bliver automatisk opdateret næste gang, der bliver taget et billede.

Brugerkonto

Her kan du danne dit et komplet overblik over dine vildtkameraer og se hvor mange billeder der er taget i alt. Du kan også redigere dine brugeroplysninger og slå notifikationer til/fra under “Message Push”.

BolyCloud FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål omkring BolyCloud app'en og hvordan du bruger den sammen med dit BG-310M vildtkamera.

BolyCloud er en App, som bruges til at kommunikere med Bolyguard vildtkamera med sendefunktion. Her får du mulighed for at se og administrere billeder og videoer fra dit kamera(er) direkte fra din Smartphone eller tablet.

Du downloader BolyCloud App fra Apple App Store (Apple) eller Google Play Store (Android) afhængigt af hvilken type smartphone eller tablet, du har.

App’en er gratis at downloade. Du betaler blot 660 kr om året for et Dangate Data Sim-kort abonnement med fri data i EU og ubegrænset antal billeder, der kan lagres i skyen. Softwaren i kameraet er låst til Dangate Sim-kort abonnementet for at forhindre indstillingsfejl og sikre en stabil kommunikation med App´en.

BolyCloud er i øjeblikket kun kompatibel med model BG310M solgt fra 01.01.24.

Nej, kun hvis du har downloadet billederne eller videoerne direkte til din enhed.

Du kan enten dele dine login oplysninger til BolyCloud App eller downloade udvalgte billeder og sende dem videre.

Hvis du opsiger dit data abonnement hos Dangate, vil dit BG310M kamera ikke længere kunne sende billeder, da softwaren i kameraet er opsat til Dangate Sim-kort abonnement. Du vil dog stadig kunne logge ind og få adgang til at se de tidligere optagne billeder og videoer fra kameraet.

Ja, BolyCloud App er kompatibel med de fleste moderne mobiltelefoner og tablets, som kører enten iOS (Apple) eller Android. Vi anbefaler, at du kontrollerer kompatibilitetskravene og understøttede enheder på BolyGuard's officielle hjemmeside.

Ja, BolyCloud App giver dig mulighed for at ændre indstillingerne på dit vildtkamera, f.eks. optagelsesintervaller, opløsning og bevægelsessensor følsomhed. Du kan styre og tilpasse kameraet direkte fra App’en for at opnå den ønskede funktionalitet.

BolyCloud App gemmer automatisk dine billeder og videoer i “skyen”. Her er de beskyttet mod at gå tabt eller blive slettet, hvis din telefon eller tablet går i stykker, eller du mister den. Vi anbefaler dog, at du regelmæssigt laver sikkerhedskopier af dine billeder og videoer på eksterne enheder eller tjenester for yderligere beskyttelse.

Du sletter manuelt billederne i BolyCloud App fra billedoversigten.

Ja. Der er plads i skyen til ca. 1.700 billeder, og det kan du se i App´en. Pt. er der ikke en notifikation om, at skyen er fyldt op, men der lagres ikke nye billeder og så er det tid til at slette billeder.

Ja, du kan få adgang til dine billeder og videoer fra forskellige enheder, der har BolyCloud App installeret. Du skal blot logge ind på den samme konto fra de forskellige enheder for at se og administrere dine optagelser.

Foruden billedvisning giver BolyCloud App også mulighed for at administrere flere vildtkamera ad gangen, organisere billeder og videoer i album, du kan downloade og dele optagelser med andre og tilpasse indstillingerne for hvert kamera individuelt.

Nej.

Nej. Kun hvis du allerede har downloadet dine billeder og videoer til din mobil eller tablet via BolyCloud App.

Ja. BolyCloud App gør det netop muligt at administrere flere vildtkameraer fra samme konto. Det er nemt at skifte imellem de forskellige kameraer i App’en, og du kan navngive dem for at få et bedre overblik.

Ja. Billederne uploades til App´en i et reduceret format, hvilket er almindeligt for billeder, der skal uploades.

BolyCloud App gør det muligt for flere brugere at benytte den samme konto. Dermed kan dine jagtkammerater eller familie også få adgang til billederne fra deres egne mobile enheder.

Mangler du stadig hjælp?
Kontakt Dangate kamerasupport på info@dangate.dk eller 22727015.

header med betalingskort